Tavaly december óta folyamatosan hírt adunk arról, hogy Orbánné Radó Tímea, a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjának munkatársa és Deák András, az Akut Pécs Alapítvány elnöke támogatókat szervez azoknak a gyerekeknek a megsegítésére, akik a koronavírus-járvány miatt váltak árvákká.

Segítő tevékenységük folytatásaként húsvétkor már nemcsak a Köztársaság téri Általános Iskolába, hanem a Jurisics és a Mezőszél utcai Általános Iskolákba is ellátogathattak.

Legutóbb a gyermeknapon nyújtottak át kis csomagokat, amiben több, a Pécsi Tudományegyetemen dolgozó, vezető munkatárs is a segítségükre volt.

AKUT Pécs Alapítvány - Gyereknap a Covid-árváknál

Nagy köszönet illeti a támogatókat: a Pólótransz Kft.-t, a Mozsgai Eperfarmot és a MoMe belga csokigyárat. Az általuk nyújtott támogatásokból pólókat, zoknikat, csokoládét, siltes sapkát, napozógyékényt és egy kis epret is tudtak pakolni a csomagba.

Továbbiakban is szeretnénk az általunk támogatott gyermekeket segíteni adományainkkal, ezért várjuk a segíteni vágyó leendő támogatóink jelentkezését az akut.pecs.alapitvany@gmail.com címen.